Καλώς ήρθατε στην ΑΤΚΟ

Η Εταιρεία ΑΤΚΟ , Βρίσκεται στόν χώρο της Εμπορίας, Mηχανημάτων βαφής, Αμμοβολής και Αντλητικών Συγκροτημάτων από τό 1986, με έμφαση στη Χημική Βιομηχανία, Μεταλλικές κατασκευές, Επίπλοβιομηχανία, Ναυπηγικές Μονάδες.

Η 30χρονη εμπειρία των ανθρώπων που εργάζονται στην ΑΤΚΟ την έχει ήδη καταξιώσει ανάμεσα στις μεγάλες Εταιρίες Μηχανημάτων Βαφής και Αμμοβολής που προμηθεύουν τις μεγαλύτερες Εταιρίες του χώρου. Είναι Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος των εταιρειών GRACO INC.Αμερική, AIRBLAST Ολλανδία και αποκλειστικός για την Ελλάδα των εταιρειών ΜΒΡ SL Ισπανία, CSL Silicones INC. Καναδάς, SSP Pumps Αγγλία .

Στόχος της Εταιρίας είναι η κατάλληλη και σωστή επιλογή του Μηχανήματος, ανάλογα πάντοτε με τις ανάγκες του Πελάτη μέσα από μία μεγάλη γκάμα προιόντων, στοχεύοντας πάντοτε στην μετά τη πώληση εξυπηρέτηση, μέσα από ένα δυναμικό δίκτυο αντιπροσώπων και Πωλητών σε όλη την Ελλάδα.

ΑΤΚΟ από το 1968

Γιατί να μας επιλέξετε;

Δίνουμε έμφαση στις αναγκές των πελατών μας και προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση και άμεση λύση των προβλημάτων σας, σε όλα τα προιόντα της εταιρίας μας.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες για να σας παρέχουμε τα καλύτερα προιόντα της αγοράς